Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 36 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Ik kan mijn Mio 605 niet updaten, volgens Mio heeft het te maken dat mijn apparaat nooit goed is aangemeld/ geactiveerd. Via Cyclo Agent wordt aangeraden om uw toestel te activeren bij het opstart scherm. Heb al diverse keren dit proberen te doen (oude weggegooid), maar als ik mijn systeem aan de PChang, herkend deze automatisch. Ik blijf ondanks een goede verbinding een fout melding foutmelding E01101 houden. Heb al divesre keren de Cyclo Agent software helemaal verwijderd en opnieuw geinstalleerd. Ook als device.xml bestand naar Mio gemaild maar helaas !! Mio geeft , zoals ik inmiddels al gewend ben, geen enkele reactie meer op mijn mail of belt niet terug. Iemand nog een oplossing ??? Gesteld op 23-1-2020 om 10:25

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • maakt geen verbinding met ritme en snelheid sensor Gesteld op 12-10-2018 om 07:43

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Mio Cyclo 600 series

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info