• Heb een nieuwe laptop aangeschaft. Probeer GPX route op mio cyclo 300 te plaatsen, maar toestel Mio cyclo wordt blijkbaar niet herkend. Laptop zegt steeds 'geen apparaat aangesloten' terwijl dit wel het geval is. In verkenner is ook Mio data (F) en tracks niet terug te vinden. Hoe kan ik in godsnaam een route op MIO zetten? Help!!!!!!!!!

    Gesteld op 20-5-2017 om 21:24 in forum Mio Cyclo 300 series Misbruik melden
    • Ik heb een Mio Cyclo 315 en zit met hetzelfde probleem mijn computer met windows 10 maakt geen verbinding met de fietscomputer.
      Mijn zoon heeft een apple comp. en deze maakt wel verbinding met de fietscomputer.
      Heb de fietscomputer daar geüpgraded in de hoop dat het wel ging werken maar geen resultaat.
      Mio moet hier maar eens snel wat aan gaan doen.
      gr Wim Geantwoord op 8-7-2017 om 22:50

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ik start altijd mijn mio op koppel dan de meegeleverde kabel aan de pc en opent pas het mio programma op de pc voorwaarde is wel dat het mio programma op de pc staat, op het scherm van uw mio verschijnt verbonden met pc,en opent dan het programma.
      Automatisch wordt de track die op de pc gemaakt is gesynchroniseerd met de mio toestel.
      Het te downlaoden programma van mio ,voor een apple toestel, of windows is niet dezelfde.
      Veel succes Geantwoord op 9-7-2017 om 09:04

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info