• mijn Mio 300 loopt steeds vast en kan er niets meer mee doen.
    Afzetten en terug aanzetten helpt ook niet.

    Gesteld op 8-4-2018 om 10:12 in forum Mio 300 Misbruik melden
    • Heb dit ook al voorgehad met mijn Mio 300. Het enige wat je kan doen is volledig resetten. Het nadeel is dan wel dat alles wat je had op geslagen, verloren is en na het resetten opnieuw moet ingebracht worden. Maar het is de enige manier om hem terug aan de praat te krijgen. Moet zeggen dat dit achteraf niet meer gebeurd is. Waar ik nu van spreek is ongeveer een jaar geleden. Geantwoord op 10-4-2018 om 16:38

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info