• ik heb een mio cyclo 300 en nu heb ik boven in het scherm een rode x staan en die krijg ik niet weg heb het apparaat al op fabrieksinstellingen terug gezet maar die rode x blijft er staan (normaal ded mijn man dat maar die is kortgeleden overleden)

  alavast bedankt jeannij

  Gesteld op 21-7-2016 om 11:06 in forum Mio 300 Misbruik melden
  • De rode x geeft aan dat er geen GPS-signalen worden ontvangen. Dat is meestal aan de hand als je in huis de mio aanzet. Als het goed is verdwijnt de rode x als je buiten bent. Geantwoord op 5-8-2016 om 17:04

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik lees dat jij de mio teruggezet hebt naar fabrieksinstellingen, kan je mij vertellen hoe dat moet? Ik kan geen enkele info hier over vinden. Alvast bedankt, Lineke Geantwoord op 7-1-2017 om 12:58

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Op uw Mio 300 is er een knop 'Product info' - wanneer je die opent, kan je kiezen tussen ofwel 'terug naar fabriek' of 'standaard w. herst.' , dus keuze tussen verlies of behoud van je data op je toestel. Good luck ! Dirk Geantwoord op 8-1-2017 om 10:58

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info