• Als ik de camera aanzet met een volle batterij en ik maak een foto daarna brand het rode lampje even dat achterop de body zit en verder werkt de camera niet meer je moet hem dan weer uit en aanzetten en ik kijk dan naar de gemaakte foto maar die is zwart ???

    Gesteld op 18-8-2012 om 09:07 in forum Minolta Dynax 7D Misbruik melden
    • ik vond op internet de volgende oplossing: camera uitzetten, volle accu plaatsen, camera aanzetten en naar menu gaan, kies CCD cleaning als volgt start CCD cleaning, je hoort de spiegel openen. Haal de lens van de camera, je kunt nu de CCD zien. Plaats de lens weer terug en zet de camera uit, je hoort de spiegel terugklappen. Camera aan en fotograferen, succes Geantwoord op 18-12-2012 om 16:37

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Hallo. Ik heb regelmatig hetzelfde probleem. Dat rode lampje brand dan totdat ik hem uitschakel. Komt omdat de processor de gemaakte foto aan het verwerken is. Vaak blijft dan de sluiter openstaan zolang je de ontspan knop ingedrukt houd. En dan is de foto, afhankelijk van de instelstand, overbelicht, waardoor je dus een zwarte foto krijgt. Ik heb het idee dat het aan de electronica ligt en/of de levensduur van de accu's.want bij de andere accu doet hij het meestal dan wel wanneer die opgeladen is! Hoewel, ik moet zeggen dat de (orginele) minolta accu's wel van hele goede kwaliteit zijn. Maar accu's hebben vaak een beperkte levensduur. Ik vind het wel frappant dat er blijkbaar toch meer mensen zijn met die problemen. Mijn idee is eigenlijk om het met een nieuwe accu te proberen, want alleen het nakijken van het toestel zou op ongeveer 300.00euro komen.....Groetjes Karel Geantwoord op 10-7-2014 om 13:31

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb dezelfde camera en heb het zelfde probleem. CCD cleaning werkt bij mij niet. Heeft er nog iemand een andere oplossing? Geantwoord op 28-4-2017 om 13:01

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info