• Mijn CM 6100 koffiemachine is iets meer dan 3 jaar oud en heeft het altijd perfect gedaan.
  Sinds kort zuigt hij echter geen melk meer op voor cappuccino koffie.
  Integendeel, er komt zelfs warm water door het slangetje naar de melk.
  Heeft iemand een oplossing?

  Gesteld op 9-8-2018 om 22:33 in forum Miele Koffiezetapparaat Misbruik melden
  • Na wat onderzoek blijkt dat de afsluitringen in het apparaat vervangen moeten worden. Daar zijn speciale setjes voor te koop. Er zijn ook instructiefilmpjes voor deze werkzaamheden. Alleen is het een hele klus hoor.
   Je kunt het apparaat ook ter reparatie op sturen. Alleen hangt er dan een aardig prijsplaatje aan …. Geantwoord op 6-7-2019 om 21:55

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info