• Hallo, als ik mijn droger aanzet begint hij al na 10 minuten te piepen en is mijn was niet droog. Weet iemand waar dit aan kan liggen?

  Gesteld op 19-11-2019 om 15:46 in forum Miele t 8703 Misbruik melden
  • Bij ons gebeurde dat ook nadat we een muurdoorvoer met een soort filter hadden geplaatst na jarenlang een dakdoorvoer te hebben gehad met een pijpje op het dak.. Blijkt dat er teveel pluisjes tegen het filter blijven hangen, waardoor de droger uit veiligheid ermee stopt. Ik moet nu iedere keer, te vaak dus, veel moeite doen om met de stofzuiger het filter in de buitenmuur schoon te stofzuigen. Daarna werkt de droger weer goed. Blijkbaar is het filtersysteem in de deur van de droger zelf niet afdoende om alle pluizen tegen te houden. Geantwoord op 11-1-2020 om 11:22

   Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
  • Stekker eruit, machine van de wand afschuiven, alle dekseltjes(achter en opzij) verwijderen en met stofzuiger alle stof verwijderen. Filters in de deur en deurrand verwijderen en schoonmaken. Het fijne filter in de deur een nacht in azijn laten weken, ook als het er schoon uitziet. Bovenkant van de machine loshalen(achter en opzij zitten schroeven). Om de trommel zit een dubbele band die met twee sleepkontakten. Deze band rondom met ontvetter schoonmaken en de sleepkontakten ook. Alles weer monteren en opnieuw proberen. Afvoerslang moet natuurlijk ook schoon zijn. (met compressor alles doorblazen is ook een idee maar kan alleen buiten) Geantwoord op 24-4-2020 om 14:51

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info