• Vervangen deurschakelaar Miele W 273C

    Ik heb een Miele wasdroger W 273C. Na aanzetten via bleef de droger in de eindstand staan en kon hij niet worden gestart. Uit eerdere reacties blijkt dat het vaker voorkomt en de deurschakelaar veelal geen goed contact meer maakt. Oplossing deurschakelaar vervangen of (tijdelijk?) een extra ringetje tussen de sluiting/deurkaak aan de kant van de deur. Dat laatste gedaan en hij doet het weer, dus het is inderdaad de deurschakelaar/sluiting.

    Eerste vraag: kan het kwaad om dat gewoon zo te laten en de droger zo te blijven gebruiken?

    Tweede vraag : als ik de deurschakelaar wil vervangen moet het voorpaneel van de droger eruit. Zitten die alleen vast met de 5 boutjes/schroeven rondom de trommel? (zie foto zwarte pijltjes). En komt dat het onderste deel van de voorkant los (zie blauw rechthoekig omkaderd)? Vervolgens de boutjes bij de rode pijl losdraaien en deurschakelaar vervangen. Is dat de juiste werkwijze/

    Gesteld op 16-8-2015 om 09:55 in forum Miele T273C Misbruik melden
    • Inmiddels opgelost.
      Extra ringetje ertussen bleek maar een tijdelijke oplossing. Op zeker moment deed hij het evengoed niet meer.
      Op de tweede vraag geen antwoord gekregen, dus toch maar een monteur gebeld. deurschakelaar inderdaad vervangen en alles weer oke. Geantwoord op 8-9-2015 om 19:12

      Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info