• beste mensen ik heb een miele g665 sc. ik heb laatst de afvoerslang vervangen omdat die lekte. nu pompt de vaatwasser niet meer. filter gecheckt en schoongemaakt maar helaas, geen pompen. wat kan dit zijn??

    Gesteld op 23-2-2017 om 12:56 in forum Miele G665 Misbruik melden
    • Nieuwe slang heeft op zich niets met uw probleem te maken, ervan uitgaande dat deze een vrije doorstroming heeft. Maar misschien heeft u bij de montage van die slang wel iets gedaan waardoor hij niet meer pompt bijv. vanwege losse of gebroken draad, losse stekkerverbinding, etc. Zit er wel spanning op het stopcontact? Is het netsnoer niet onderbroken? Wat gebeurt er precies op het moment dat u de machine aanzet? De pomp moet dan eerst het restant van het oude water wegpompen. Gebeurt dat? Loopt de programmaschakelaar? Zo ja, tot welke stand? Geantwoord op 23-2-2017 om 16:29

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
    • bedankt voor je antwoord, het programma loopt maar aan het begin (en de rest) van het programma wordt er geen water weggepompt, er komt dus ook geen water meer in. ik kan voelen dat er wel water in de afvoerslang zit maar het wordt niet afgepompt. het programma loopt door tot het eind en stopt dan niet, de machine blijft brommen. de machine is 19 jaar oud. om de slang te vervangen moest de machine van z'n plaats de machine is toen een beetje naar voren gekanteld geweest kan dat een oorzaak kunnen zijn? Geantwoord op 24-2-2017 om 18:15

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Pomp wordt rechtstreeks bediend door de programmaschakelaar en loopt totaal 9 keer, gerekend over alle 7 fases van het programma. Feit dat de programmaschakelaar draait wil nog niet zeggen dat alle contacten daarvan dan ook goed werken. Is deze schakelaar niet beschadigd bij het kantelen? Pomp kun je apart testen. Kraan dicht, netstekker eruit, stekker van de pomp aftrekken en met een los snoer 240 V aanbrengen. Wel eerst water in de machine doen en de slang in een emmer leggen. Leeftijd van deze Miele zegt niets. Mijne is 20 en nog als nieuw, vooral de elektrische delen. Vaak is het 1 component dat voor storing zorgt bijv. een drukschakelaar die niet (goed) schakelt of een temperatuurschakelaar die open is. Kun je zelf vervangen en dat loont zich nog. Maar wanneer bijv. het verwarmingselement kapot is en je moet dat laten doen dan kun je beter een nieuwe machine kopen want dat kost min. € 350. Geantwoord op 25-2-2017 om 11:39

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info