• Het vakje aan de binnenkant van de deur waar de wasmiddel tablet in moet opent zich niet tijdens het wasprogramma. Het mechanisme op zichzelf werkt prima wanneer ik met de vinger het gele, getande heveltje aan de onderkant van het bakje beweeg. Lijkt erop dat die swing arm in de machine daar op een of andere manier langs heen gaat en niets raakt. Weet ook niet of er iets weg is aan het uiteinde van die arm. Wie kan mij helpen?

    Gesteld op 16-12-2016 om 11:04 in forum Miele G665 Misbruik melden
    • Correctie van de vragensteller: Inmiddels gevonden dat de sproei arm geen enkele functie heeft bij het openen van het zeepbakje deksel. Dit gebeurt namelijk door een spoeltje, achter het bakje, binnenin de deur. Netstekker eruit! Onderste deurbedekking eraf (4 schroefjes binnenkant deur) en dan zie je in het midden 2 spoeltjes. Het linker spoeltje is van het zeepbakje. Kun je met de hand bedienen en dan moet het dekseltje open klappen. Wanneer dat goed werkt dan heb je een elektrisch probleem en het schema nodig. (in en plastic zakje, zichtbaar wanneer de deurbedekking eraf is). Ik had geluk. Mijn probleem moet een slechte stekker verbinding zijn geweest, of op de programmaschakelaar of op het spoeltje zelf. In ieder geval na alles elektrisch te hebben getest met een ohm-meter, alle stekkertjes weer op hun plaats had gezet ging bij het wasprogramma het dekseltje weer gewoon open, zoals het hoort. Geantwoord op 18-12-2016 om 11:54

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info