• Wij hebben een stofzuiger Miele C3 Black Diamond - aankoopdatum 15-01-2018, dus bijna 2 jaar oud. Bij inschakelen gaat lampje even aan en vervolgens uit, stofzuiger doet niks meer. Wel was de stofzuigerslang niet goed aangesloten geweest.
  Op dit forum is dit (soort) euvel al meermalen melding gemaakt.
  Is bij iemand dit probleem opgelost?

  Gesteld op 22-11-2019 om 18:24 in forum Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine Misbruik melden
  • Omdat we niet zonder stofzuiger kunnen via internet een nieuwe (geen MIele!) gekocht. Van opsturen ter reparatie is het nog niet gekomen. Ook overweeg ik het ding naar een reparatiecafe te brengen.
   Wel mooi waardeloos! Geantwoord op 15-12-2019 om 17:11

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Geprobeerd zelf het ding open te maken. Niet te doen, want delen zíjn in elkaar geklikt. We kunnen de stofzuiger wel opsturen, maar zijn de kosten daarvan en eventueel onderzoekskosten kwijt zonder zekerheid van herstel. Ga nu kijken of het repaircafe mogelijk een oplossing is. Geantwoord op 1-1-2020 om 18:13

   Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
  • Ik heb precies hetzelfde probleem. Miele C3 Ecoline. ongeveer 1 jaar oud. Lampje gaat heel even aan en dan weer uit. Verder doet niets het meer. Geen idee wat het is en hoe op te lossen.
   HEEFT IEMAND EEN OPLOSSING ???? Geantwoord op 1-5-2020 om 11:11

   Waardeer dit antwoord (13) Misbruik melden
  • Is er al iemand die het probleem heeft kunnen oplossen wat betreft de Miele complete c3 black diamant met het lampje wat direct weer uitgaat ? Ofwel de stofzuiger die niet start ? Geantwoord op 30-9-2020 om 19:57

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Wij hebben exact hetzelfde probleem, ik lees nog geen oplossing. Stofzuiger is nog geen 2 jaar oud, maar is bij lange na niet probleemloos. We kunnen nu niet zuigen! Geantwoord op 16-11-2020 om 13:43

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info