• na het verwisselen van de stofzak klemt het deksel, en kan ik het deksel niet meer dicht krijgen

  Gesteld op 4-4-2018 om 18:45 in forum Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine Misbruik melden
  • Dag, ik loop tegen precies hetzelfde probleem aan. Direct na het verwijderen van de strip van het uitblaasfilter probeerde ik het deksel te sluiten. Dit lukt niet meer. Geantwoord op 29-10-2018 om 20:59

   Waardeer dit antwoord (69) Misbruik melden
  • Probeer met een hele dunne schroevendraaier, waar de gebogen houders van de bovenkap in het frame scharnieren, de klipjes weg te drukken. Dit gaat prima, dan ontgrendel je beide houders en kan je de kap sluiten. Geantwoord op 9-11-2020 om 12:41

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Idem, hetzelfde probleem!
   Heb deksel bij de scharnieren met beide handen vastgenomen en een beetje naar onderen geduwd waarna de scharnieren klikten en het deksel dicht kan. Oef!
   Dus deksel achteraan beetje naar onder duwen, beide handen houden deksel vast bij scharnieren. Geantwoord op 10-1-2021 om 10:23

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info