• Mijn Miele inbouwkoffiezetapparaat (CVA6805) warmt de melk niet meer op (en wellicht daardoor) ook geen melkschuim meer. Heb de slangetjes al nagelopen en nog eens met het 'borsteltje' gereinigd maar geen resultaat. We onderhouden de machine zorgvuldig. Iemand een idee wat dit zou kunnen zijn en hoe dit op te lossen?

  Gesteld op 25-10-2022 om 08:08 in forum Miele CVA 6805 Misbruik melden
  • Helaas. Het apparaat is helemaal binnenstebuiten gekeerd en van alles is vervangen om te kijken of dat het euvel zou verhelpen.
   Uiteindelijke conclusie van de monteur was dat het in de eklectronica zat. Om dat element te vervangen moesten we rekenen op een bedrag vanzeker van 695,-
   We hebben besloten het niet te laten vervangen en maar een losse melkopschuimer gekocht.
   Nooit meer een Miele want in 6 jaar tijd hebben we 3* een reparatie gehad wat het wel erg kostbaar maakt.
   Met gagenau in 8 jaar geen enkel probleem gehad . Geantwoord op 23-11-2022 om 22:02

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • ik heb niet zoveel problemen alleen het melk schuim laat het af en toe af weten .als ik de machiene ontkalk dan doet hij het een paar keer en dan houd hij er weer mee op.24-11 2022 Geantwoord op 24-11-2022 om 09:30

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info