• Bij het ontkalken van het apparaat, slaat na enkele minuten telkens de aardlekschakelaar uit.

  Gesteld op 27-10-2014 om 17:30 in forum Miele CVA 4080 Misbruik melden
  • Ik vermoed dat er een lekkage is van de stoomboiler, deze lekt dan op de aansluitingen van één van de pompen. Hier moet u wel wat aan laten doen, er is kans dat er een kostbare printplaat defect raakt. Flevotronica@online.nl Geantwoord op 28-10-2014 om 09:28

   Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
  • Dag flevotronica, onze 4080 heeft zelfde probleem met aarddlek voor die groep te laten ingrijpen. Ik heb binnen gekeken en heb water aansluitingen op boiler en thermoblok losgemaakt
   rubbers beetje ingevet en opnieuw aangesloten . Bij testen met melkschuimen met water zie ik nergens lekken bij de aansluitingen. Bovenop het thermoblok zat wel stinkend gruis wat ik heb weggezogen. Er zat ook wat water onderin de bak. Heb 5 x de aardlek teruggezet entenontkalken opnieuw begonnen . MMachine begon n toen ook iets te stinken en dat was de lucht van het gruis dat bovenop thermoblok zat en warm werd. Misschien chemische reactie van waterdruppels, materiaal en hitte.
   Tips waar te zoeken? Want verder doet hij het 25000 koppen nog prima.
   Dank en groet
   stef Geantwoord op 24-10-2015 om 10:11

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info