• Wij hebben een CVA4060 van 12,5 jaar oud en nu schakelt hij na 1 kop koffie telkens uit. Soms al voordat hij is opgestart. Waar kan dit aan liggen?

    Gesteld op 20-12-2021 om 18:15 in forum Miele CVA 4060 Misbruik melden
    • Bedankt voor antwoord, heb inmiddels ook afspraak met Miele monteur staan voor volgende week. Hoop dat de kosten meevallen Geantwoord op 20-12-2021 om 20:43

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Mijn ervaring met miele monteurs is verschrikkelijk. Ik durf te wedden dat ie zegt, koop maar een nieuwe. Ik repareer koffiemachines maar voor printplaat reparatie moet je Flevotronica hebben. Daar gaan wij ook heen bij printplaat problemen Geantwoord op 20-12-2021 om 20:49

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Hmm ok, ik heb net open gehaald en achterkant ook en zat veel drap in dat bakje. Wij wonen net jaar in het huis en werkte altijd prima. Dus achterkant beetje schoon gemaakt maar dat was niet de oorzaak. Moet je de machine dan naar lelystad brengen? Geantwoord op 20-12-2021 om 20:52

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info