• Tijdens het zuigen is er constant even fluit geluid te horen , waar Komt dit vandaan?

  Gesteld op 18-1-2016 om 17:17 in forum Miele Black Pearl 5000 Misbruik melden
  • Ook ik heb hier last van met mijn Miele S6, heel erg irritant! Dit zit volgens mij in de aansluiting van de slang op de stofzuiger. Wel slecht dat na een korte tijd de stofzuiger dit al vertoond. De Miele die ik eerst had was stukken degelijker.
   Mvg Raymond Geantwoord op 29-3-2016 om 22:25

   Waardeer dit antwoord (36) Misbruik melden
  • Idem hier, ligt inderdaad aan de aansluiting van de slang aan het koppelstuk. Ik heb er al smeersel tussen gespoten maar het helpt niet. Irritant, zeer hoogfrequent piepend geluid. Heeft iemand hiervoor al een oplossing gevonden? Geantwoord op 12-6-2016 om 20:09

   Waardeer dit antwoord (45) Misbruik melden
  • Nou, U heeft er waarschijnlijk niets aan, maar ook ik heb hier last vast. Heb een Miele S8 black gekocht in 2014 *gelukkig met 5 jaar Xtra garantie* (hoop ik) gekocht en er komt ook een heel hoge irritante piep uit de stofzuigerslang. ook bij de aansluiting en slang thv de aansluiting met de stofzuiger.
   Hoop dat Miele hiervoor een oplossing voor mij vindt. Geantwoord op 26-12-2016 om 10:52

   Waardeer dit antwoord (9) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info