• Mijn snoer rolt niet meer automatisch, weet inmiddels hoe deze stofzuiger open gaat, maar nu, wat moet ik doen om het snoer weer op trekspanning te krijgen.

  Gesteld op 28-7-2013 om 12:37 in forum Miele Black Pearl 5000 Misbruik melden
  • Miele zal zeker niet adviseren zelf te gaan rommelen. Mocht je het toch willen vanzelfsprekend altijd de stekker uit het contact ! Dan gaat stofzuiger open door 6 schroeven (torx) te verwijderen.
   Twee zitten er zichtbaar aan de voorzijde als je de grote klep opent / twee zitten verdiept in twee gaatjes aan de zijkant- exact daar waar de grote klep scharniert, je ziet ze wel gewoon zitten als je in de gaatjes kijkt / laatste twee zitten weggewerkt onder het gedeelte tussen de aan/uit knop en de knop vh oprolmechanisme - dit gedeelte tussen deze twee knoppen trek je voorzichtig met wat kracht gewoon omhoog en dan zie je de laatste twee schroeven zitten.
   Nadat je de 6 schroeven eruit hebt gehaald trek je aan de achterkant het gekleurde deel van de stofzuiger omhoog en dan werk je naar voren - gewoon met beleid kun je dan het bovendeel van de stofzuiger loshalen. Geantwoord op 19-12-2013 om 22:01

   Waardeer dit antwoord (30) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info