• Onze stofzuiger kan ineens niet meer worden aangezet. Het lijkt of-ie geen stroom krijgt. Ik hoorde dat het misschien iets met de koolborstel zou kunnen zijn. Kan dat?

    Gesteld op 11-12-2012 om 10:56 in forum Miele Black Pearl 5000 Misbruik melden
    • Slecht nieuws helaas het zal de elketro motor wezen die slaat af als veiligheid de koolbrostels zitten vol met fijnstof en die is vast gelopen en dat betekend einde oefening je kan wel een elketro motor kopen maar dat kost ongeveer 50 euro laat je het door miele doen ben je ongeveer 150 euro kwijt dus de vraag is ben je zeer handig en heb je het goede gereedschap wand met een normaal schroevendraaier kan je het wel vergeten. Als je weer miele stozuiger koopt of je maakt hem hou er dan rekening mee dat de luchtfilter maar 50 a 60 uur {hepa actieve luchtfliter en de gewoon luchtfliter} meegaat bij miele. Veel mensen weten dat niet ieder geval veel succes maar het zal heelaas geld kosten. Geantwoord op 9-1-2013 om 02:01

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info