• Mijn Bluetooth doet het niet meer op mijn telefoon en smartwatch

    Gesteld op 20-5-2020 om 18:29 in forum Michael Kors Horloge Misbruik melden
    • ik kan enkel antwoorden op een gen 5 horloge. zet uw horloge eens terug op en af zodat hij terug verbinding maaakkt na uw bluetooth op gsm te hebben aangezet. en Geantwoord op 3-6-2020 om 06:26

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • anders uw gsm ook op af en op zetten, instellen en terug proberen, soms moet dit in het begin paar keer gebeuren, voor je alles instelt. eerst altijd zien dat alles werkt, en geen tierlantijntjes, gewoon messenger of iets anders, berichten, fit programma, bellen, opzetten dat je ziet wie er belt en het hoort, maar niet via je tel gaan bellen kost teveel energie van je horloge, geen fb en andere want dan is je horloge na een halve dag al plat. ook een simpel scherm opzetten, dat verbruikt ook minder.en normaal dan werkt je horloge perfect! Geantwoord op 3-6-2020 om 06:31

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info