• Heb sinds mei de sofie smartwatch. Prachtige horloge maar heb hem al 3 keer binnengedaan omdat de achterkant steeds lost. Was hem de laatste keer een maand kwijt en heb hem nu 3 weken terug en het is al terug zover. Vind dat toch niet kunnen voor een horloge van zoveel geld.

  Gesteld op 8-9-2019 om 23:14 in forum Michael Kors Horloge Misbruik melden
  • Mijn dochter ook een horloge aangekocht eind augustus en gisteren de horloge binnen gebracht omdat de achterkant los is. Als ik dat hier lees is dit blijkbaar een veel voorkomend probleem. Zou inderdaad niet mogen voor die prijs! Geantwoord op 19-9-2019 om 17:56

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Mijn achterkant is ook losgelaten na 2 maanden.. Heb je hem opgestuurd naar michael kors of moet ik hem terug brengen naar de winkel waar ik hem gekocht heb (hudsons Bay in mijn geval) Geantwoord op 2-10-2019 om 23:26

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info