• Mijn smartwatch telt mijn stappen niet meer en ik heb niks veranderd. Hoe kan dit

  Gesteld op 8-2-2019 om 15:34 in forum Michael Kors Horloge Misbruik melden
  • Bij mij sinds donderdag! Hij telt mijn stappen wel maar niet meer zichtbaar op mijn gekozen wijzerplaat. Bij google fit kan ik het wel aflezen, maar ik vind het juist zo leuk dat er een cirkel meeloopt en nu doet mijn smartwatch dat dus niet meer. Ik denk erover om mijn horloge naar de fabrieksinstelling terug te zetten, maar vraag mij af of dat helpt. Geantwoord op 9-2-2019 om 19:19

   Waardeer dit antwoord (27) Misbruik melden
  • Bizar, ik heb dus ook sinds vorige week dat de stappen niet meer worden geteld. Lijkt er dus op dat er een software fout is ofzo? Ik ga zo even bellen en laat het dan hier wel weten Geantwoord op 12-2-2019 om 09:47

   Waardeer dit antwoord (24) Misbruik melden
  • Ook bij mij vanaf dezelfde datum het probleem dat mijn smartwatch geen stappen telt. Ik heb inmiddels de mijn smartwatch ontkoppeld, de software verwijderd en daarna alle opnieuw geïnstalleerd. Ook dit heeft geen resultaat. Heb nu even gewacht op een (software) oplossing maar kan hierover nog steeds geen bericht vinden? Voordat ik mijn smartwatch indien voor reparatie en deze een tijdje moet missen, heeft iemand al een antwoord? Geantwoord op 16-2-2019 om 08:47

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info