• Melitta Caffeo Solo

    Af en toe komt er tijdens het koffie zetten geen (of maar een klein beetje) koffie in het kopje, maar gaat direct in de lekbak. Als het wel goed gaat, smaakt de koffie prima. Bij de eerste inschakeling van het apparaat was dit ook. Toen ging elke keer de koffie(of het water) naar de lekbak. De maal instelling stond toen helemaal op fijn. Staat nu helemaal naar grof. Is hier zelf iets aan te doen of moet het apparaat gerepareerd worden? Of hoort dit zo? 3 weken in bezit, bevalt verder prima.

    Gesteld op 2-8-2020 om 12:06 in forum Melitta Caffeo Solo Misbruik melden
    • Ik weet wel wat er aan de hand is maar dit is garantie werk ,achter het klepje van de waterbak staat het telefnummer dit moet U bellen word hij opgehaald en krijgt U zolang een leen machine
      Gr
      M. Geantwoord op 2-8-2020 om 15:52

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Hallo, ik zou nog even laten weten hoe het afgelopen is.
      Ik heb het nummer gebeld, zoals je zei. Daarna het apparaat opgestuurd. (Geen leentoestel, maar dat is niet zo erg.) Vandaag reactie terug gehad, dat het apparaat is gerepareerd. Reparatieomschrijving op e-care vermeld: "Drainage ventiel schoongemaakt. Apparaat werkt weer volgens specificaties." Nu ben ik zelf best handig, al zeg ik het zelf. Mijn vraag is dan ook, had ik dit zelf gekund? (eventueel voor de volgende keer) Of is dit iets dat eenmalig voorkomt? Bijvoorbeeld door vervuiling tijdens fabricage? Geantwoord op 26-8-2020 om 13:33

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Hallo,bedankt dat je even laat weten hoe het afgelopen is,ja je kan dit zelf als je erg handig en technisch bent op youtube staat het ea hoe een drainageventiel te vervangen bij melitta .
      Groet
      M. Geantwoord op 26-8-2020 om 14:10

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info