• Ik heb onlangs een projectie wekkerradio gekocht van het type MEDION® LIFE® MD 43258. Ik heb echter nu al tot tweemaal toe gemerkt dat de klok die zich automatisch juist zet een uur voor loopt op de juiste tijd. Het is uiteraard zeer vervelend als je geen staat kan maken op een wekker. Ondervind nog iemand dezelfde problemen zo ja wat kan er aan gedaan worden? Kan bijvoorbeeld het automatisch instellen van de klok uitgezet worden?

  Gesteld op 26-3-2018 om 20:03 in forum Medion Wekkerradio Misbruik melden
  • Sinds de aanpassing naar zomertijd heb ik ook hetzelfde probleem. Soms springt hij zelfs 2 u vooruit. Ook zag ik dat er een zomerfunctie ( zonnetje) op de display moet ingeschakeld kunnen worden. Maar ik vind niet terug in de handleiding hoe je dit moet doen. Geantwoord op 6-4-2018 om 02:59

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
  • Beste ikzelf heb contact opgenomen met medion en op hun kosten teruggestuurd. Paar dagen geleden antwoord had dat het niet te vermaken was en krijg een nieuwe opgestuurd. Let wel ik had hem nog maar gekocht en heeft nooit gewerkt. Mvg Geantwoord op 9-5-2018 om 20:38

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info