• Hoe kan men het veiligst een simkaart plaatsen in de medio tablet?

    Gesteld op 17-3-2016 om 15:59 in forum Medion MD 99482 - LIFETAB S10352 Misbruik melden
    • Aan de kant van de startknop, naast het SD-kaart slot, via het bijgeleverde pinneke (in de vorm van een papierklemmetje, met uitgestoken beentje...), het uitstekende pinnetje in het gaatje van het simkaart slot, duwen tot via een klik, het slot opent. De simkaart (kleinere versie) volgens de vorm in het slot, dus met afgesneden hoekje bovenaan links en kontaktpunten onderaan, in het slot leggen en dit in de simkaartgleuf drukken tot vastklikt. Echter vind ik het zinloos en zelf op kans tot geldverspilling, om dit tablet met een simkaart erin, te gebruiken! Je kan er namelijk NIET MEE BELLEN!! EN zonder dat je het goed weet, wordt via G3 of 4, data verbruikt, die afgaat van uw beltegoed!! Ik heb het voorgehad! Simkaart erin, problemen met de aanmelding/aktivering, ondertussen apps geïnstalleerd, bezig op internet..... enz..., en uiteindelijk blijkt dat, buiten enkel sms, en dus ZONDER TE KUNNEN BELLEN, mijn € 10, vervlogen was!! Onaanvaardbaar, maar toch waar! Dit is dus eigenlijk ook een misleiding/bedrog, wat die simkaart betreft - en tevens de zinloze app "ALDI TALK", want je kan er NIET MEE BELLEN! Geantwoord op 20-3-2016 om 17:04

      Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
    • Gisteren kwam een technicus van Telenet langs en dank zij hem ben ik het een en ander te weten gekomen. Zoals gratis bellen met dit tablet. Ik heb een brochure ontvangen met de nodige gegevens. Ik zelf kan of durf het niet activeren, maar bij het volgende bezoek van mijn zoon gaat hij het installeren.
      Dus ik hoop dat het werkt zoals beloofd door de Telenet technicus Geantwoord op 22-3-2016 om 16:21

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dan zal ik ook eens moeten informeren bij Telenet, aangezien dit mijn provider is van het tablet... Of kan u mij in de richting ervan, sturen? Geantwoord op 22-3-2016 om 17:05

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Uit de brochure van Telenet :
      Heb je een smartphone of tablet , Dan is de gratis Triiing-app vast interessant voor jou. Het enige wat je nodig hebt is je Triiing-app en Whop of Whoppa. Zo bel je dag en nacht gratis in binnen- èn buitenland.
      5 redenen waarom je Triiing niet mag missen
      ........ uitleg
      ..... uitleg

      En tenslotte : Download de Triiing-app via ; Download in de App Store, Android-app op Google play.
      Aanmelden doe jet met je Telenet-login en -wachtwoord.
      Ik wacht tot mijn zoon het geinstalleerd heeft.
      Misschien je informeren bij Telenet.
      Hopelijk was het nuttige informatie.
      Geantwoord op 22-3-2016 om 17:38

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info