• Ik lees al een aantal keren hetzelfde probleem dat ik ook heb met mijn in februari 2014 gekochte Medion MD 58516/ MSN 30016912. Batterij van Tablet is bv. 78% vol, maar toch gaat tablet uit en start daarna steeds weer op: Medion > Libetab> uit > Medion > Lifetab > uit > etc.
    Soms even op startscherm, maar zodra je een app aanraakt, gaat de tablet weer uit. Meestal blijft tablet achter elkaar opstarten. Duurt ook erg lang.

    Zou het te verhelpen zijn met resetten? Heeft iemand dat geprobeerd?

    Ik ga anders maar contact opnemen met Medion.
    Ik heb al jaren Medionapparatuur: o.a. 3 verschillende computers in de loop der tijd en een weerstation en heb eigenlijk nauwelijks problemen gehad en de keer dat ik een probleem had, is het goed opgelost.

    Gesteld op 22-3-2015 om 13:49 in forum Medion MD 98516 - LIFETAB E10316 Misbruik melden
    • Resetten helpt niet, mijn tablet is gerest, is ook al opgestuurd geweest voor reparatie, nadien heeft hij het 2 dagen redelijk gedaan en nu weer terug bij af. Er valt niet mee te werken, zo jammer want ook ik heb goede ervaring met het merk Medion, helaas is dit tablet een waardeloos [zacht uitgedrukt] ding. Ik ga hem dan ook weer opnieuw aanbieden ter reparatie, niet dat het veel zal helpen maar ze moeten toch weten dat ze rotzooi geleverd hebben en ik zou je aanraden hetzelfde te doen. Geantwoord op 29-4-2015 om 01:02

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Ik heb inmiddels gemerkt dat mijn tablet niet de juiste batterij info geeft. Soms heb ik hem een hele poos gebruikt en staat er nog 100% of bv. de eerder gemelde 78%.

      Ik leg hem nu regelmatiger aan stroom en eigenlijk werkt hij nu wel goed genoeg. Hij is een beetje traag met opstarten, maar misschien komt dat omdat ik wifi meestal heb uitgeschakeld nadat ik de krant heb gedownload of als ik een boek lees om stroomverbruik daarmee te voorkomen.
      Als hij dus wel weer op wifi gaat, vraagt dat tijd. Updaten van de nodige apps bijvoorbeeld. Geantwoord op 30-4-2015 om 16:38

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb inmiddels al de tweede lifetab E10316, steeds hetzelfde probleem. Waardeloos apparatuur. Inderdaad geeft het apparaat meer energie aan als de werkelijke waarde. Apparaat slaat, net als mijn eerste, steeds uit en start opnieuw op enz. Eigenlijk moet je hem steeds aan de lader houden. Overigens is het apparaat heel traag. Ziet er leuk uit op papier, quadcore 1.6 . Werkelijk tussen de 312 en 800 mhz . Ivm zuinigheid batterij hoorde ik van Medion. Paar maal gereset naar fabrieksinstellingen, steeds weer dezelfde ellende.ik hoef geen nieuwe meer want die is ook waardeloos. Heb maar een nieuwe Samsung gekocht, SM t530 Supersnel Geantwoord op 21-6-2015 om 15:00

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info