• ik heb een vrouwenstem in mijn tablet die alles wat ik doe vermeldt.daarbij kan ik de tablet nauwelijks gebruiken ( reageert bijna niet ) . heb de tablet al menigmaal geresset echter zonder resultaat . de stem kan ik ook niet uitzetten met de volumeknop en kan niet aan de instellingen .
    ik ben radeloos

    Gesteld op 30-6-2017 om 09:31 in forum Medion MD 60036 - LIFETAB P10506 Misbruik melden
    • Goedemorgen meneer of mevrouw "radeloos".
      Ik heb uw probleem uitgeprobeerd en toch even moeten zoeken Hier is de oplossing: Het gaat om een instelling voor blinden en slechtzienden die we moeten uitschakelen.
      - zet je tablet op de zijkant met de toetsen naar boven.
      - Houd de kleine "uit" toets ingedrukt en druk op de rechterkant van de grote toets (normaal voor geluid minderen). Houd beiden ingedrukt tot je een menuutje krijgt.
      - Daarin selecteer je de eerste optie en rond OK zal een groene kader komen. Klik tweemaal tot "Talk Back" uitgeschakeld is.
      De tablet komt nu terug in normale modus.
      Geef toe,het is niet gemakkelijk!
      Succes, en laat u iets weten aub
      Umberto, een gewone gebruiker.
      Geantwoord op 30-6-2017 om 11:00

      Waardeer dit antwoord (21) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info