Heeft u een vraag over producten in deze categorie? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Sinds paar dagen de Max thermostaatknoppen voor 2 verwarmingen met cube en wandthermostaat ook van die raamdingen (maar die moet ik nog installeren).
  Duurde even voordat ik de geïnstalleerd kreeg. Maar uiteindelijk gelukt.
  Nu had ik de 2 radiotoren geïnstalleerd en de muurthermostaat geïnstalleerd. Die gaf echter aan dat die geen apparaten had. Met veel zoeken en puzzelen erachter gekomen dat ik dus de radiatorknoppen van de woonkamer en hobbykamer (die 2 ruimtes staan in verbinding met elkaar) dat ik die dus in de muurthermostaat ruimte moest plaatsen. Nu doen ze het dus wel samen. Ik kan dus nu via de thermostaat aan de muur alle twee tegelijk bedienen. Ook heb ik nog een eco knop en die doet het ook.
  Nu dient het volgende probleem zich aan: de app op de telefoon communiceert nu niet meer met de rest. In mijn pc staat de ecoknop op Huis en in de app staat daar alle ruimtes. Heel raar al uitgelogd en weer ingelogd in de pc. En de app al verwijderd en opnieuw geïnstalleerd maar blijft hetzelfde. Vreemd, hij deed het eerder wel. Iemand advies. Gesteld op 2-12-2018 om 20:28

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Max Thermostaat

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info