• Werkt Max-eq3 ook met stadswarmte?
  En kan hij dan ook nog eens de vloerverwarming op de bg en de radiatoren op de 1e etage separaat aansturen, zodat bijv de vloerverwarming op de bg 17graden is, de badkamer 23 en de werkkamer 21 graden?

  Gesteld op 11-10-2015 om 17:02 in forum Max EQ-3 Misbruik melden
  • stadswarmte ??
   vloerverwarming op de bg en de radiatoren op de 1e etage separaat aansturen,
   ja elke cv of vloerverwarming sircuiet krijgt zijn eigen thermostaatkraan;
   die dan weer op hun beur samen kunnen gekoppeld worden in een wandthermostaat (per 8 maximaal) Geantwoord op 25-10-2015 om 08:41

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info