• hi ik heb hier nog bijna twee complete setjes met buizen voor de party tent Malta
  komt door een ruiling en nu heb ik twee setjes buizen,ik weet niet of ze compleet zijn maar dat is wel uit te zoeken,plus de tent zelf die zit er ook bij

  ik hoor graag wie er interesse heeft

  Gesteld op 20-6-2015 om 13:52 in forum Malta Partytent Malta Misbruik melden
  • goedemorgen ik heb mijn malta tent al zes jaar en verschillende buizen en de tent zijn eigenlijk aan vervanging toe maar door een meervoudige nekhernia ben ik vijf jaar terug in de ziektewet gekomen en nu wordt het voor een 58 jarige toch moeilijk om nog iets te gaan doen en dat niet alleen fysiek maar ook en vooral financieel. ik hoor graag van U. Geantwoord op 22-6-2015 om 09:25

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info