• mijn partytent malta 3x4 heb ik op 3mei gekocht en drie weken later was hij totaal in elkaar gestort mijn zoon had hem goed verankert in de tegels . er was wel regen en wind geweest maar toch niet in die maten dat dit mocht gebeuren.
  ben er mee naar de gamma terug gegaan maar kon 30procent korting krijgen op een nieuwe tent daar neem ik geen genoegen mee en nadat ik een aan getekende brief heb gestuurt en hun bij hun standpunt blijven heb ik nu de geschillen commisie ingeschakelt
  ik lees nu dat ik niet de enige ben met de problemen van de partytent

  Gesteld op 5-8-2013 om 12:15 in forum Malta Partytent Malta Misbruik melden
  • Hi

   Ik had het zelfde probleem maar ik heb mijn geld retour gekregen
   via Gamma vlaardingen,ik had een mail gestuurd naar de klantenservice via de Gamma site
   en die hebben het netjes opgelost vind ik zelf,dus ik weet niet of je dat al hebt geprobeerd

   nou succes en ik hoor graag hoe het is afgelopen Geantwoord op 5-8-2013 om 16:52

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info