• Vorig jaar heb ik de "Malta" tent gekocht. Helemaal geweldig. Door de windvlagen van vorig jaar zijn helaas enkele buizen kapot gegaan en is de tent ingestort. Is het mogelijk om vervangende buizen te kopen en zo ja, waar? Alvast heel hartelijk dank voor Uw reactie.
  ps: met de regenkap erop is de tent waterdicht, super!

  Gesteld op 21-3-2012 om 23:44 in forum Malta Partytent Malta Misbruik melden
  • Ik zou even naar de gamma bellen want de Malta party tenten zijn binnen dus neem ik aan dat je ook de onderdelen kan bestellen .

   vgv een lezer Geantwoord op 22-3-2012 om 10:18

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info