• Bij mij ook, geeft het display 45 graden aan, vloerverwarming is 2 weken geleden geplaatst.

    Gesteld op 14-3-2022 om 09:13 in forum Magnum Thermostaat Misbruik melden
    • Hier hetzelfde, ook 45 graden en de vloer warmt niet meer op. Ik heb de thermostaat een dag uitgezet, in display staat in het begin 29 graden maar loopt in no time weer op naar de 45. Ik snap er niets van. Misschien teve zon op de tegel waar de sensor onder zit de afgelopen dagen? Geantwoord op 26-3-2022 om 00:59

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Nee, dit heeft te maken met de vloersensor. Deze is hoogstwaarschijnlijk defect en moet vervangen worden.

      Dit is het antwoord van Magnum:

      Dank voor uw mail.
      Ik vermoed dat een defect aan de vloersensor voor dit euvel kan zorgen

      Om het systeem tijdelijk te laten functioneren kunt u hem over de ruimtesensor instellen, onderstaand staat beschreven hoe dit te doen.

      Via de thermostaat zelf:
      Houdt ‘Menu’ ingedrukt voor +/- 5 seconden -> De waarschuwing kunt u selecteren met ‘Ok’-> Systeem -> vervolgens krijgt u een aantal vragen over het systeem:
      Vloerafwerking = Andere
      Sensor type = 12k
      Temp. = Kamer
      Met vloerlimiet = NEE

      Als de sensor correct geïnstalleerd is kunt u deze vrij eenvoudig vervangen voor een nieuwe sensor. De sensor hoort in een afgedopt buisje onder uw vloer te liggen, door de 2 draden van de sensor los te koppelen zou u de sensor zo uit het buis moeten kunnen halen. Geantwoord op 26-3-2022 om 07:53

      Waardeer dit antwoord (30) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info