• dag mevrouw, meneer, ik ben op zoek naar de handleiding van Magnum DVD-2003. Deze heb ik gegoogeld maar is nergens te vinden. Kunt u indien u deze in uw bezit hebt, eventueel mits betalen , bekomen van u aub?
    ik weet niet hoe ik het geluid moet instellen naar audio-stereo L en R . Momenteel staat het toestel op dolby 5.1 en hoor ik het kanaal niet waarop de stemmen toevallig staan. Als ik de koptelefoon vooraan gebruik schakelt in de display die over naar Audio-stereo L en R . maar hoor ik dan enkel één kanaal. Misschnien moet er een instelling gewijzigd worden? ik heb de Magnum DVD 2005 en daar staat er een regreling voor de audio. H opelijk kunt u mij helpen waarvoor reeds op voorhand dank.
    mvg
    Guido Monstrey
    guido.monstrey@telenet.be

    Gesteld op 22-1-2020 om 17:08 in forum Magnum DVD - Recorder Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info