Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 6 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Geachte sinds kort hebben we voor de verwarming van onze badkamer Magnum Heating X-Treme Control in gebruik. We willen graag het automatisch programma aanpassen qua tijdsinstelling en de temperatuur van 23 graden naar 24 graden. Ik heb van alles geprobeerd maar ons automatisch programma blijft nu op 20 graden celcius staan.
  Graag hulp bij het instellen van het automatisch programma.

  M.vr.gr.
  Jaap van Eeden Gesteld op 11-4-2020 om 13:07

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Waarom zie ik niet als me thermostaat op stand by gaat of hij aan het verwarmen is ? Gesteld op 21-11-2019 om 16:49

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Zie de voorgaande vraag. Ik kwam er bij toeval achter dat de verwarming aanstaat tussen de geprogrammeerde tijden. Heb geprobeerd te achterhalen wat het onderliggende programma is.
  Is dit een defect van de thermostaat? Wie heeft de oplossing? Gesteld op 4-11-2019 om 12:33

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik heb dit ook. Wanneer ik het programma bekijk, staat er op zaterdag een lang tijdsblok geprogrammeerd welke ik er niet uitkrijg. Ook een totale reset werkt niet en ik stuur mijn thermostaat retour. In overleg natuurlijk... Geantwoord op 4-11-2019 om 12:41

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
 • hallo, ik heb een vreemd probleem met de X-treme control. Wanneer ik een aangepast programma heb geprogrammeerd, komt na enige tijd steeds een tijdsvak op zaterdag uit het standaard programma terug (van 15:00-22:00 uur). Tijdens programmeren was het al moeilijk dit specifieke tijdsvak weg te krijgen maar het was uiteindelijk gelukt. Nu is het weer terug.... enig idee ? Ook nu krijg ik dit tijdsvak niet weg Gesteld op 28-10-2018 om 10:20

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Magnum X-Treme Control

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info