• Beste,

  ik heb 5 jaar geleden een Magnum DVD VCR 3600 aangekocht met de bedoeling films op videocassette over te nemen op dvd, waaraan ik nu aan begin. Het afspelen lukt aardig, maar bij de overname op dvd wordt deze weliswaar volgeschreven, maar afspelen lukt niet, noch op het toestel zelf, noch op tv, noch op pc. Wat hoef ik uit te voeren? Ik vind evenmin een extensie van de opgenomen film terug.

  Groeten.

  Gesteld op 5-8-2013 om 08:50 in forum Magnum DVD VCR 3600 Misbruik melden
  • Ik heb 2 van deze apparaten. Redelijk veel defecten gehad maar dit probleem herken ik niet. Heb je de dvd wel voltooid? Apparaten en onderdelen zijn niet meer verkrijgbaar helaas. Frank uit Bonheiden Geantwoord op 2-10-2014 om 11:15

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Kan u mij zeggen hoe ik de DVDopname kan voltooien of wat u hiermee bedoeld. Ik vind dit echter nergens terug in de handleiding.

   Mvg Geantwoord op 28-11-2018 om 11:45

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
  • Mag ik u vriendelijk verzoeken mij een foto van Mars te willen bezorgen, want om een antwoord te geven op de mail die ik u verstuurde op 05/08/2013 moet u zich wel op Mars bevinden. Mvg. Geantwoord op 28-11-2018 om 23:38

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info