• Ik krijg de hendel niet meer open van mijn magimix Nespresso apparaat. Hij is voor het laatst door bezoek gebruikt, dus ik weet niet 100% zeker of er wel of geen cupje inzit. Er loopt ook geen water meer doorheen. Ook de ontkalk functie werkt niet. Graag uw oplossing.

    Gesteld op 26-2-2017 om 16:32 in forum Magimix M130 - U Nespresso Misbruik melden
    • Beste Koffieliefhebber,

      Het spijt ons om te lezen dat u de schuifklep van uw U machine niet meer open krijgt. Onze excuses hiervoor.

      Vermoedelijk zit er inderdaad een capsule vast. Om deze eruit te halen, raden wij u aan om voorzichtig de capsule opvangbak eruit te halen en te legen, en zo te kijken of er inderdaad een capsule vast zit. Indien nodig, kunt u deze voorzichtig verwijderen met de achterkant van een mes.

      Indien u begeleiding wenst of hier nog verdere vragen over heeft, raden wij u aan om onze Technische dienst te contacteren. Onze collega's staan 24/7 voor u klaar via het gratis telefoonnummer 0800 022 23 20.

      Met vriendelijke groet,
      Nespresso Geantwoord op 2-3-2017 om 11:13

      Waardeer dit antwoord (51) Misbruik melden
    • Niks aan de hand. Het gedeelte waar de capsule in zit staat tijdens het bereiden van de espresso onder druk, ongeveer 9 bar. Als de watertoevoer tijdens het bereiden stagneert staat die druk er nog steeds op en krijg je de handel niet open. Het beste is om het apparaat uit te zetten en een paar uur te wachten tot de druk is verdwenen (de afsluiting is namelijk nooit 100%).
      Probeer af-en-toe of er al beweging in de handel zit. Niets forceren, dan gaat 'ie stuk.
      Als 'ie uiteindelijk opengaat tref je meestal een ingedeukte, vervormde of beschadigde capsule aan. Geantwoord op 23-8-2018 om 13:13

      Waardeer dit antwoord (131) Misbruik melden
    • Die tip om een paar uur te wachten werkte bij mij inderdaad. Alleen ik kreeg pas na pakweg 8 uren beweging in de greep. Heb tussendoor voorzichtig de greep beetje op en neer bewogen (geen idee of dit laatste er mede toe heeft geholpen?) Geantwoord op 10-3-2020 om 08:48

      Waardeer dit antwoord (23) Misbruik melden
    • Weet iemand hoe je de klep open krijgt?. Staat nu al 2 dagen uit. Met mesje capsule er uit halen gaat ook niet. Je kunt er niet bij . . Er zit een klep voor. Geantwoord op 16-6-2021 om 14:31

      Waardeer dit antwoord (99) Misbruik melden
    • Hoe vaak die domme cups hier mislopen.
      Een test pakketje van denk 12 stuks en 8 mogen weggooien. Nog eentje opgestuurd gekregen en 7 mogen weggooien. Pakketje l'or... En van de 24, 10 mogen weggooien.... Ik zal het zeggen gelijk het is de Magimix is meer magimist ! Geantwoord op 29-10-2021 om 18:14

      Waardeer dit antwoord (15) Misbruik melden
    • Zelfde probleem en gebeurt vaker. Ook dat (dure) cupjes vervormd raken en weg gegooid kunnen worden. En zo nog wat problemen met dit apparaat. Maar bij mediamarkt zeiden ze na testen van paar cupjes ….tja…..dat het apparaat ok was. Maar een grote Melitta gekocht. Nu op vakantie deze weer mee: en ja hoor gisteren al weer 6 cupjes die niet willen en weg gegooid kunnen worden en nu weer een hendel die niet open gaat. Miskoop. Geantwoord op 15-6-2022 om 15:52

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Niets positiefs te melden blijkbaar....hoe zit het met echte hulp.
      Eldi electrozaak wil niet helpen,daar niet gekocht was een geschenk.
      Zelfs niet voor hulp bij wat info ofzo....staat hier nu,na 2maand "stort" of wat.
      Graag wat eerlijke hulp Geantwoord op 7-2-2024 om 14:21

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hetzelfde gehad, Nespresso inissia machine van 3 dagen iud. Het cupje erin handel naar beneden maar cupje ging er niet door, handel omhoog en cupje valt in het bakje en is ietwat gedeukt opnieuw erin en handel naar beneden maar er komt geen koffie uit. Handel omhoog lukt niet, zit muurvast. Nespresso gebeld, advies was om cupje van onder proberen eruit te halen, dat lukt niet dan om apparaat uit te zetten en morgen weer proberen en anders opsturen om te laten repareren. Paar uur gewacht...niks. Handel eraf gehaald aan het bakje waar de cup inzit getrokken, met dunne inbussleutel eronder gefriemmeld, toen de handel erop gedaan en vastgemaakt en warempel de handel gaat omhoog! Maar het blijft een kunst om de.cupjes er goed in te krijgen. Geantwoord op 1-3-2024 om 20:02

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info