• Ik heb een magimix M190 gekregen. Er zit geen aparte aan/uit-knop op. Als ik de stekker in het stopcontact steek en op de koopjeskoning druk lichten die op. Na even geknipperd te hebben gaan ze vervolgens constant branden. Tot zover dus goed. Maar... er komt geen water in de machine. Het gevulde reservoir blijft gevuld. De machine wordt wel een beetje warm, maar schakelt redelijk snel weer naar de stand-by modus.
    Weet iemand hoe ik water in de machine kan laten stromen? Ontkalken gaat niet omdat het water niet uit het reservoir in de machine loopt.

    Gesteld op 27-1-2021 om 17:22 in forum Magimix M 190 Citiz Misbruik melden
    • Heb zojuist hetzelfde probleem eenvoudig opgelost, na het bekijken van youtube-filmpjes. Dit probleem doet zich voor wanneer het toestel lange tijd niet werd gebruikt en er lucht in de pomp is terecht gekomen. Oplossing: doe ongeveer 10 cl water in het reservoir; zet het toestel aan, doe géén capsule in het toestel en druk op de knop om een grote kop te vullen; de pomp begint te werken; vanaf dat moment hef je het reservoir zo vaak mogelijk naar omhoog en zet je het zo vaak mogelijk terug op z'n plaats (hou het reservoir zo veel mogelijk in een gekantelde positie), waarbij enkele luchtbelletjes te zien zijn in het water; het is zaak om zoveel mogelijk luchtbelletjes te doen verschijnen in het water, terwijl de pomp werkt; na een tijdje zul je zien dat de pomp opnieuw water aanzuigt en er dus terug water vooraan uit de machine loopt. Vanaf dat moment werkt de machine terug normaal! Geantwoord op 30-7-2022 om 18:18

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info