Heeft u een vraag over producten in deze categorie? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • hallo ik heb de mtd 5pk hakselaar maar het brandstoftankje is verweerd daardoor scheurt het plastic nu zoek ik een nieuw tankje waar kan ik deze kopen vr gr f de jong Gesteld op 4-8-2020 om 09:29

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • hallo , tijdens het werken is mijn TDM 475 serie 1150 ohv 250cc 5.2w stil gevallen , en we krijgen hem niet meer in gang, dank voor alle hulp groet Paul Gesteld op 8-2-2020 om 18:39

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Waarschijnlijk heeft U hem al terug werkende. Hier is de oplossing die bij mij werkt :

   A. Je moet zeker zijn dat de hakseltrommel leeg is, als die niet leeg is dan krijg je hem met de startkoord nooit gestart.

   Als ik niet zeker ben dan pas ik de volgende procedure toe :

   1. Ontkoppel de spark plug (bougie).
   2. Verwijder de trechters waar je het hakselmateriaal instopt. Dat is een pak werk en niet evident. Zo krijg te toegang tot de hakseltrommel. Maak hem schoon. Wees voorzichtig om U niet te kwetsen. Gebruik handschoenen.
   3. Terug alles monteren zoals het hoort.

   B. Als je zeker bent dat de trommel vrij is of vrijgemaakt :

   I wacht minimaal 2 uur. Dan pas gebruik ik de choke en zet hem op hoge snelheid. Hij start dan meestal onmiddellijk bij de eerste of tweede poging.

   Het is een goede hakselaar maar met volgende tekortkomingen :

   1. Er is geen indicator voor de benzine stand. Als je aan het hakselen bent en je valt zonder benzine met een trommel met hakselmateriaal dan ben je gezien. Je krijgt hem niet gestart. Ik volg dan de procedure boven. Is zeer tijdrovend en echt niet aangenaam als je volop aan het werk bent.
   2. Ook zo als hij bij het hakselen blokkeert met benzine in de tank.
   3. Er staat geen benzinekraan op. Dat ware handig geweest om er voor te zorgen dat er geen benzine meer in de carburator blijft als je hem stopt en voor een paar dagen niet gebruikt. Geantwoord op 23-4-2020 om 13:38

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: MTD Hakselaar

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info