• Ik heb een tv van mg logic type LE-427118MT hoe kan ik het geluid van de tv versterken door een analoog versterker

  Gesteld op 12-10-2014 om 11:30 in forum MT Logic LED TV Misbruik melden
  • Ik had eigenlijk dezelfde vraag, ik kan nergens een mogelijkheid vinden (ook niet via scart ->tulpstekkers) om geluid vanaf de TV naar een versterker te krijgen.
   Aangezien deze vraag inmiddels alweer anderhalf jaar geleden is gesteld ben ik wel benieuwd of er inmiddels wat op gevonden is.

   Mvg... Geantwoord op 20-4-2016 om 19:20

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info