• Hallo, ik hen een M7 reciever met daar aan gekoppeld een intenso harde schijf van 2 TB . Maar steeds krijg ik het bericht dat de harde schijn niet verbonden is. Wat doe ik verkeerd.

    Gesteld op 10-7-2017 om 21:32 in forum M7 SAT801 Misbruik melden
    • formatteren in FAT32 maar dit zal lang duren voor een schijf van 2TB
      Je kan beter een usb stick van 16 GB of 32 GB kopen deze zijn meestal al in FAT32 geformateerd.
      E.M. Geantwoord op 10-7-2017 om 23:17

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • inderdaad FAT32 is nodig, de SAT801 kan dat in het menu voor je doen wanneer de schijf NTFS formaat heeft. Zal erg lang duren, zeker 30 seconden schat ik. :-)
      Opnemen met USB stick geeft meestal problemen bij afspelen van HD zenders, maar als het werkt voor je is dat ook prima. Geantwoord op 13-7-2017 om 15:15

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Wij hebben inderdaad bij het afspelen vanaf een 32 GB stick (Kingston) soms het vervelende cerschijnsel dat de weergave schokkering is of soms zelfs even stilstaat. Het gaat totaal misschien om een paar procent van de afspeeltijd, maar hinderlijk is het wel. Wat is het alternatief om probleemloos te kunnen afspelen? Geantwoord op 17-7-2017 om 08:59

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • alternatief is dus om een kleine harde schijf te gebruiken daarmee heb je normaal gesproken geen problemen stilstand/schokkerig beeld. Geantwoord op 17-7-2017 om 15:36

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info