• Sinds ik de hd zenderlijst heb geladen vertoont mijn ontvanger 3 nukken (ongeveer 2 weken geleden):
    - als de ontvanger een tijd op stand by heeft gestaan wil hij niet meer aan, ik haal dan even de voeding eruit, daarna even geduld en dan lukt het wel.
    - na inschakeling van het apparaat heeft de satelliet (volgens mij astra 3) slechte ontvangst en geeft dus geen beeld. Als ik vervolgens via antenne instellingen de ontvangst van astra 1 bekijk en weer terug naar astra3, dan is de ontvangst weer prima en heb ik ook weer de zenders tot mijn beschikking.
    - al 3x een software update gehad, wat geruime tijd in veslag neemt, geen enkele keer verbetering op bovenstaande punten.

    Kan ik een instelling veranderen zodat mijn ontvanger het weer naar behoren doet, of is er weer iets mis (ik heb in maart ook al een nieuwe ontvangen omdat er toen een ander mankement wat).

    Gesteld op 16-12-2016 om 20:13 in forum M7 SAT801 Misbruik melden
    • Om welke type ontvanger gaat het lijken niet echt problemen van de SAT801 daar is ook geen nieuwe software voor geweest. Wel zijn daar regelmatig nieuwe zenderlijsten maar dat neemt maar een paar seconden in beslag.
      Staat de ontvanger in Nederland, of in het buitenland? Geantwoord op 19-12-2016 om 11:10

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb wel de m7 sat801. Op dit moment heb ik weer last van een software update die inmiddels al zeker 2 uur duurt. Hij geeft aan (in nederlands, frans en engels): software upgrade, laden, niet uitzetten aub, 12.070 GHz MSPS horizontal. Twee goene bolletjes die knipperen, verder niets dat de voortgang weergeeft.

      De ontvanger bevindt zich in Noord Nederland.
      Geantwoord op 19-12-2016 om 19:54

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Ps: sinds een aantal dagen loopt de ontvanger ook af en toe vast. Stekker eruit, weer aanzetten en hij doet het weer. Geantwoord op 19-12-2016 om 19:56

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • ivm update zou het kunnen dat er geen goede ontvangst van Astra3 is? bij goede ontvangst van NPO1 HD bijvoorbeeld zou je ook de software moeten kunnen inladen, zou na ongeveer 20 minuten moeten laden. Bij slechte ontvangst kan dat langer duren. Via de website van CanalDigitaal of TVV kun je de software ook downloaden en op USB stick zetten en dan inladen in de ontvanger. Geantwoord op 22-12-2016 om 14:11

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Website voor download: Klik op deze LINK
      onderaan de bladzijde de downloads

      Uw huidige software versie is te bekijken via :
      MENU -> Systeeminstallingen -> Systeem informatie

      bij versie 2.04a -> ontvangst van Astra1 (19.2) nodig
      bij versie 2.10.. -> ontvangst van Astra3 (23.5) ook mogelijk
      Bij goede ontvangst, zet de ontvanger in standby en laat TV aanstaan, na 5 minuten zal de update naar versie 2.12a starten.
      Lukt dat niet, dan met USB nieuwe software inladen. Geantwoord op 22-12-2016 om 15:02

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info