• Wil graag de nieuwste versie downloaden. Heb dit op een stick gezet. En wil deze van de stick starten. Maar de ontvanger blijft maar aangeven dat de harde schijf niet verbonden is.
    Ook heb ik het met een aansluiting met een laptop geprobeerd, maar de melding blijft
    harde schijf niet verbonden

    Gesteld op 15-6-2016 om 11:23 in forum M7 SAT801 Misbruik melden
    • De nieuwste versie kan via de schotel worden ingeladen, Hiervoor is ontvangst van Astra3 nodig. Wanneer NPO1 HD werkt heeft u ontvangst van Astra 3. In dat geval, zet de ontvanger in standby en laat het TV scherm aan, dan ziet u na ongeveer 4 minuten dat de nieuwe software wordt geladen.
      Dit is na ongeveer 15 minuten klaar. De ontvanger gaat daarna terug naar standby en u kunt hem weer normaal opstarten. Geantwoord op 15-6-2016 om 16:14

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • En als je het toch via je USB-stick wilt doen: Heb je al eens iets opgenomen op deze stick; is die - met andere woorden - goed geformatteerd voor de M7 SAT801 ? Geantwoord op 15-6-2016 om 17:31

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Heb het gisteren toch voor elkaar gekregen omdat ik inderdaad de stick niet geformatteerd had met FAT 32.
      Nu werkte het wel. Maar ik heb toch nog even de omstelling naar Astra 3 geprobeerd, omdat het fijner is in de toekomst dit automatisch te doen, maar dat kreeg ik niet voor elkaar. Ik kon bij de instellingen niet astra 3 krijgen ( wel selecteren maar deze ging telkens weer naar Astra 1)

      Toen wilde ik de schotel terugzetten naar Astra 1, maar dat lukt me niet meer, nu heb ik helemaal geen tv meer.
      Kan iemand mij aangeven wat ik fout doe? Ik kan alleen Astra 3 en Blue Bird selecteren om in te stellen.
      Geantwoord op 16-6-2016 om 10:09

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • De SAT801 wil niet naar Astra3 omdat u daar geen ontvangst hebt. Uw schotel staat nog niet goed, hij ziet nu Hotbird (13.0 ) en Astra 1 (19.2)
      De schotel moet zo staan dat u Astra1 en Astra3 ziet.
      Alleen wanneer de schotel goed staat kunt u de zenderlijst van Astra 3 inladen. Omdat er steeds minder SD kanalen op Astra 1 staan is het beter dit zo snel mogelijk uit te richten. Geantwoord op 16-6-2016 om 12:57

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Klopt wanneer de SAT801 is ingesteld voor een schotel met motor zou dat kunnen. Voor de meest gebruikte installatie, schotel met 2 koppen moet de schotel goed naar de 2 satelliet posities wijzen. Daarna zal bij de automatische zoek in de installatie de juiste satelliet worden geselecteerd. Geantwoord op 16-6-2016 om 17:37

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info