• Mijn M7 SAT801 ontvanger lijkt niet meer te werken. De aan/uitknop blinkt in hoog tempo, hij reageert niet meer op afstandsbediening, ik kan ook niet meer in het menu komen en ik heb geen ontvangst meer. Is mijn ontvanger aan vervanging toe? Of weet iemand hoe ik mijn ontvanger weer aan de praat kan krijgen?

    Gesteld op 11-5-2016 om 06:36 in forum M7 SAT801 Misbruik melden
    • Bedankt voor het antwoord. Helaas werkt het resetten niet. Ik heb meerdere malen gereset, opnieuw de ontvanger van de stroom gehaald en weer aangesloten, enz., maar hij blijft knipperen en de ontvanger reageert nergens op. Ook de aan/uitknop reageert niet. Misschien een andere suggestie?... :) Geantwoord op 11-5-2016 om 23:27

      Waardeer dit antwoord (13) Misbruik melden
    • BINGO!.... het groene LED lampje brandde inderdaad niet. Ik had nog een adapter liggen en die heb ik aangesloten en inderdaad.... nu werkt alles weer als vanouds. Super bedankt voor de hulp. Ik ben weer helemaal blij en gelukkig... :) Geantwoord op 12-5-2016 om 23:06

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • In dat geval heb je waarschijnlijk een nieuwe adapter nodig. Ik neem aan dat het om het groene ledje op de adapter gaat.
      Je kan een nieuwe bestellen bij CanalDigitaal via de helpdesk bijvoorbeeld. Geantwoord op 17-5-2016 om 11:29

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Je ontvanger heeft waarschijnlijk niet de laatste software, versie 2.12a. En je gebruikt een UHD TV?
      Zet de ontvanger aan terwijl je de HDMI kabel uit de ontvanger trekt. Als de ontvanger na 35 seconden is gestart dan HDMI weer aansluiten.
      Nieuwe software laden gaat het makkelijkst via satelliet. Je ontvanger heeft dan wel Astra 3 nodig, dus ontvangst van bijvoorbeeld NPO1 HD.
      Zet de ontvanger op standby en na 4 minuten zal de update starten.

      Mocht de ontvanger ook zonder HDMI niet starten dan is deze waarschijnlijk defect, indat geval klantendienst bellen voor een oplossing (nieuwe ontvanger etc) Geantwoord op 16-6-2016 om 17:44

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Ik heb een M7 SAT 801 en alles werkt goed heb alle zenders. Het enig wat ik heb gedaan is een erkend bedrijf die de schotel weer heeft afgesteld op Astra 3 . Dit alles was binnen 15min gedaan , en ik ben weer tevreden dat alles het weer doet Geantwoord op 16-6-2016 om 17:53

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info