• ik heb sinds vorige week een M7 Sat801. Die werkte op zich goed op mijn Panasonic HD plasma tv. Maar sinds woensdag heb ik een Panasonic 55CX700E en hij blokkeert nu helemaal. Als ik de ontvanger aanzet en de tv, dan krijg ik beeld. Maar als ik maar iets anders kies op mijn tv, bijv. Apps, dan krijg ik het beeld niet meer terug. Als ik HDMI1 kies, waar de ontvanger op aangesloten is, krijg ik een zwart beeld. Mijn ontvanger doet het dan ook niet meer, ik kan geen ander kanaal kiezen en hij wil niet meer op standby. Canal Digital zegt dat het aan de tv ligt, maar waar moet ik wat anders instellen dan op de tv? Ik merk dat zodra ik mijn afstandbediening van de M7 omgezet heb voor de tv dat het dan fout gaat.

    Gesteld op 9-1-2016 om 17:20 in forum M7 SAT801 Misbruik melden
    • M7 Sat801 in principe niet geschikt voor 4K Ultra HD. Op te lossen met nieuwe software.
      Canal Digitaal geeft aan software v2.10hdt.
      Ga op internet op zoek naar software v2.12a.hdt.
      Dit via een stick op Sat tuner zetten.
      Nu werkt de comunicatie van Sat tuner en Ultra HD TV's zonder problemen.
      Natuurlijk geen Ultra HD beeld . Geantwoord op 9-1-2016 om 18:54

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hoezo geen ultra HD beeld? Is hopelijk geen slecht beeld. Ik heb geprobeerd het te downloaden maar ik heb geen programma om hdt te openen. Moet ik hem meteen opslaan op de usb stick dan? Geantwoord op 9-1-2016 om 18:59

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • hdt-bestand niet openen! Downloaden van internet op USB-stick. Stick in M7 SAT801 en dan nieuwe software laden vanaf locatie waarin je het hdt-bestand heb opgeslagen. Geantwoord op 9-1-2016 om 19:17

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info