• Kan ik mijn laptop als Tv-scherm op de M7 satellietontvanger SAT 801 aansluiten? Indien niet direct welke aanpassing is dan nodig?

    Gesteld op 23-9-2015 om 19:15 in forum M7 SAT801 Misbruik melden
    • De HDMI aansluiting op een laptop is een uitgang en kan geen beeldsignalen via HDMI kabel vanaf de M7 SAT801 ontvangen. Meer nog, de M7 SAT801 (en ook de M7 DSR8141HD) kunnen ook geen HDMI beeldsignaal sturen naar een Full HD (PC)monitor via HDMI/DVI kabel! Andere HD satellietontvangers in de handel (zelfs de oude M7 van Philips DSR 7141) tonen wel HD beeld op dezelfde monitor 'Samsung SyncMaster 2494SW met DVI(HDCP) ingang. M.a.w. de M7 toestellen zijn minderwaardig en je moet een relatief dure TV aanschaffen om er alleen het beeldscherm van te kunnen gebruiken! Geantwoord op 24-9-2015 om 10:48

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • De HDMI aansluiting op een laptop is doorgaans inderdaad een uitgang en kan geen beeldsignalen via HDMI kabel vanaf de M7 SAT801 ontvangen. Je hebt dan een extern "Videdo-Capture-USB-apparaat met HDMI-in" nodig om zo'n signaal in je laptop te krijgen. Dat is meestal niet goedkoop, bijvoorbeeld:

      Klik op deze LINK

      Kopieer deze link en plak in je browser. Succes! Geantwoord op 24-9-2015 om 13:20

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Klopt! Maar dan kun je met je PC of Laptop wel video-opnames maken, die wèl op andere apparaten zijn af te spelen, hetgeen met opnames op een USB-stick met de M7 SAT01 onmogelijk is!

      Daarbij komt: Wat is dan het doel van de vraag, als je het ook op "een leuke TV kunt bekijken? Geantwoord op 24-9-2015 om 16:51

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Doel van mijn vraag is het uitrichten van mijn recreatieschotel waarbij ik de ontvangstkwaliteit zelf kan vaststellen, m.a.w. geen geroep op de camping. Geantwoord op 24-9-2015 om 18:56

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info