• Kan deze sat801 ontvanger meer als 500 GB recordings aan? Sinds kort stopt ieder opname na 20 seconde...en kan dus niets meer opnemen. Ook zijn de laatst aangemaakte mappen niet meer zichtbaar. Lijkt een soort geheugenprobleem te hebben dus. Heb 2TB HDD die nu voor 500Gb gebruikt is, netjes verdeeld over 10 mappen. HDD geformatteerd door sat801 zelf. Wat te doen?? softeware 2.10a
    Heeft iemand al meer dan 500 Gb op kunnen nemen met deze ontvanger?

    Gesteld op 20-6-2015 om 18:16 in forum M7 SAT801 Misbruik melden
    • @ 24-6-2015. Thanks. heb inmiddels via de pc een "REC" map gevonden op de HDD. (inhoud 0 bytes...) Deze map wordt niet gevonden door ontvanger zelf. Denk dat daar het probleem in zit... kan helaas niet verwijderen; 'bestand in gebruik'. Waarschijnlijk heeft ontvanger rec-stop niet goed verwerkt ofzo... Dit is al de tweede keer, schijf formatteren is dan de enige oplossing. (recordings dan eerst overzetten op andere schijf) Geantwoord op 26-6-2015 om 00:47

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Zo'n REC map kan ontstaan bij Pause TV en dan de stroom uitzetten terwijl nog Pause TV in gebruik is. Normaal zal bij de volgende start deze map dan worden vervangen door een nieuwe (bij gebruik van Pause bijvoorbeeld)

      ik heb ook geen problemen gehad met meer dan 500Gb op een 1Tb schijf. Bedankt voor je informatie
      Geantwoord op 13-7-2015 om 17:35

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info