• Ik krijg de sat801 M7 niet meer aan of uit. Toestel reageert nergens op. reset ,stroom er af en er op (Blijft op on staan),op alle knoppen gedrukt aan-uit . Niks gebeurt er. Iemand ervaring met dit probleem en hoe werd het opgelost.

    Gesteld op 27-5-2015 om 21:21 in forum M7 SAT801 Misbruik melden
    • Ik ken dit probleem en had dit ook. Zet de TV eens uit en kijk dan eens of u de decoder dan wel aan/uit kunt zetten of van zender verwisselen. Daarna de TV weer aan zetten en probeer de decoder dan nog eens te bedienen. Blijkbaar blokkeert het infrarood van de TV het infrarood van de decoder. Geantwoord op 28-5-2015 om 13:55

      Waardeer dit antwoord (75) Misbruik melden
    • Heb ook dit probleem, met reeds twee splinter nieuwe decoders, kan hem zelfs niet bedienen op het toestel zelf en ook niet via afstandsbediening, stroom aangesloten, komt op "ON" te staan, en blijft daar staan, alle knoppen al geprobeerd, "rien ne va plus". Mijn tv is een LG 4k ultra HD. Iemand raad??? Geantwoord op 2-6-2015 om 20:49

      Waardeer dit antwoord (94) Misbruik melden
    • k heb contact gezocht met CD waar ik de ontvanger van heb gekocht.
      Zij sturen mij een brief lees hier onder............
      Hartelijk bedankt voor uw mail.

      U geeft hierin aan problemen te halen met uw ontvanger.

      Wij hebben u daarom geprobeerd te bellen , maar kregen helaas geen gehoor.

      U geeft aan dat de ontvanger op 'ON' blijft staan en dat ook het resetten niet helpt. Betekent dit dat de ontvanger als u de stekker er weer in steekt op 'ON' blijft hangen? Wanneer dit inderdaad het geval blijkt te zijn, kunt u het formulier wat wij u toesturen gebruiken. Met dit formulier erbij kunt u de ontvanger terug sturen en krijgt u van ons een nieuwe ontvanger wanneer wij uw huidige ontvanger binnen hebben.

      Wij hebben het formulier voor u aangevraagd. U zult dit met een werkdag of 5 in huis hebben.

      Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.


      Met vriendelijke groet,

      Nog geen brief ontvangen maar ik wacht geduldig af. Geantwoord op 3-6-2015 om 10:01

      Waardeer dit antwoord (11) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info