• Ik heb eindeloos veel Problemen met de afstandsbediening van mijn sat ontvanger M7 SAT 801. Met de klanten"service" van Canal Digitaal kom ik niet verder dan "de stekker eruit en er weer in stoppen".
    Kan iemand mij een universele afstandsbediening aanbevelen ? Ik kijk bijvoorbeeld naar de Vivanco UR 89 of de Philips SRP 3004 of SRP 4004. Werken die met die M7 SAT 801 wanneer ik de juiste code ingeef ? Bij voorbaat dank.

    Gesteld op 5-3-2015 om 16:46 in forum M7 SAT801 Misbruik melden
    • Is uw M7 801 via een HDMI kabel met de TV verbonden? Probeer dan uw decoder eens met een scartkabel te verbinden. Zet via de afstandsbediening van de TV de bron/source van de TV op AVI ipv HDMI. Van beide apparaten nu de stroom er af en dan weer aan en kijk of de afstandsbediening van de M7 801 nu wel reageert. Ik heb dit probleem ook maar dan bij de M7 DSR8141. De HDMI kabel en/of de TV geven blijkbaar een signaal af dat de afstandsbediening van de decoder of de decoder zelf (reageert niet op afstandsbediening) beïnvloed. Geantwoord op 6-3-2015 om 10:25

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • De SAT801 werkt alleen samen met universele AB van het merk One For All
      maar de afstandsbediening van de SAT801 is zelf al een universele AB.

      De ontvanger moet goed zicht hebben op de AB bij het zappen.

      Heeft de ontvanger de laatste firmware versie 2.10a?
      Probeer of het beter wordt wanneer CEC / Anynet uit staat. Geantwoord op 6-3-2015 om 14:45

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info