• Ik heb een M7 801 en ik gebruik die al sinds 06-04-2012 en sinds dien krijg ik ook grijze haren van dat ding.
    En Canal Digitaal heeft me al zeker 8x een nieuwe receiver gestuurd maar het probleem blijft het zelfde....
    De EPG werkt voor geen meter , hij geeft op heel veel zenders niet eens EPG aan, en dan is het nog eens zo dat als hij al EPG aangeeft en ik wil weten waar het over gaat dan is er helemaal geen info.
    Dan is het probleem ook nog eens zo dat zowel op de zender CI als op ID de EPG helemaal niet aan geeft na wat er dus uitgezonden word , en dan is het nog eens zo dat op CI niet eens meer ondertiteling is, en dat terwijl een van de medewerkers me vertelde dat als de teletekst knop niet aan gaat dan er ook geen ondersteuning gegeven word zodat er dan ook geen ondertiteling is wat onzin is want die knop werkt wel degelijk.
    Ik word er werkelijk gek van en ook boos over.
    Nu heb ik sinds afgelopen vrijdag een nieuwe tv en had gedacht dat het probleem opgelost was, maar mooi niet, dus na een telefoontje aan Canal Digitaal kreeg ik dan te horen dat als de EPG niet werkt ik bij de fabrikant van de TV moet zijn? nu eerlijk gezegd geloof ik daar werkelijk niets van.

    Dus wie kan me nu eens zeggen hoe ik dit probleem opgelost kan krijgen?
    Ik woon in Duitsland en aangezien ik dus afhankelijk van Canal Digitaal ben omdat ik wel nog graag alle Nederlandse zenders wil zien kan ik dus niet overstappen naar een ander.

    Kan me misschien iemand nu eens helpen zodat ik dit probleem opgelost kan krijgen?

    Gesteld op 15-2-2015 om 21:32 in forum M7 SAT801 Misbruik melden
    • Veel zenders hebben EPG gids informatie maar niet alle. Er is nog verschil tussen de "now/next"en de gids.
      Bij CI en ID is beide deze informatie wel beschikbaar en op een SAT801 ook zichtbaar. De SAT801 zal de informatie pas laden wanneer je op het kanaal staat, en eventueel wat er vanaf die zender nog meer voor andere zenders beschikbaar is.
      Ik heb net gekeken en de informatie is na ongeveer 20 seconden beschikbaar. Probeer ook eens de gele toets "Schema" daar is het iets sneller. Met de OK toets is de detail informatie te zien, en nog eens op OK drukken om weer verder te gaan.

      ID (Investigation Discovery) heeft maar 1 audio kanaal en vaste ondertitels, die zijn dus niet te selecteren via PgDn (dubbele pijl naar beneden)

      CI (Crime and Investigation) heeft wel DVB ondertitels, die kun je aanzetten doormiddel van de PgDn toets, dan Ondertitel van UIT -> naar Nederlands zetten.

      Ook dit heb ik net bekeken en werkt.

      Mocht de nieuwe TV de Fast Scan van Canal Digitaal ondersteunen, dan staan de instellingen voor deze zenders direct goed, zo niet dan is het even puzzelen omdat er een aantal verschillende versies van deze zenders worden uitgezonden.

      Het zou in elk geval moeten werken met de SAT801 en ook met een TV met DVB-S2 tuner. Geantwoord op 16-2-2015 om 11:03

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info