• ik heb mijn M7 nog steeds in gebruik na aankoop van een Samsung smart tv waardoor de M7 eigenlijk niet meer nodig zou zijn, maar vanwege het gebruik van een 2e tv in huis waar ik op kijk met behulp van een Marmitek zender/ontvanger blijf ik de M7 toch gebruiken.
    Nu doet zich het feit voor dat, wanneer ik de Samsung uitschakel, ook de M7 uitvalt en niet meer reageert, noch op de afstandbediening, noch op de toetsen op de M7 zelf. Na de stroom eraf gehaald te hebben werkt de M7 weer nadat er een fel blauw signaal verschijnt van een On teken.
    Vroeger kreeg ik boot als teken maar dat komt niet meer voor.
    Overigens met de hand uitzetten lukt ook niet, alleen door de stekker er uit te halen.
    Moet ik aan een nieuwe ontvanger, of ligt het probleem elders?
    (voor de goede orde; de M7 heeft ook zonder gebruik van de Samsung dezelfde kuren)

    Gesteld op 27-1-2015 om 09:07 in forum M7 SAT801 Misbruik melden
    • Als ik het goed begrijp gaat er een HDMI kabel van de SAT801 naar de Marmitek?
      in dat geval zal voor een oplossing van de problemen met Marmitek contact opgenomen moeten worden.
      HDMI is niet een simpele verbindings kabel maar een verbinding met beveiligingen. Om die reden kunnen niet alle HDMI apparaten met elkaar overweg.

      Ik hoop dat dit u verder helpt. Geantwoord op 27-1-2015 om 13:47

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Neen, er gaat een drie aderige kabel (rood/wit/geel) met scart verloopstekker van de Sat801 naar de Marmitek. Op de Marmitek zit alleen deze mogelijkheid; ik gebruik de Marmitek voor digitale tv (omdat ik deze nog had én omdat de tweede tv geen hd ontvanger is. Geantwoord op 27-1-2015 om 14:30

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Prima, dat is een analoge aansluiting en daar zal het waarschijnlijk niet aan liggen. Maar heeft u de SAT801 ook nog steeds met een HDMI aan de nieuwe TV aangesloten

      en heeft de nieuwe SAMSUNG TV een aparte kabel voor sateliet of gebruikt u LNB out voor de TV vanaf de SAT801 ontvanger?

      Ik weet niet in hoeverre de Marmitek met de afstandsbediening signalen van de SAT801 om kan gaan overigens in dat geval bij Marmitek navragen. Geantwoord op 27-1-2015 om 14:45

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • De verbinding via de Sat801 en de Samsung UE55HU8500L 55 loopt via een hdmi kabel.
      Ik heb nog eens even eea getest en zolang de tv aan staat is alles oke (na de reset via de stroomonderbreking) maar zodra ik de tv uitzet reageert de sat801 niet meer, de groene led blijft gewoon branden en de geselecteerde zender blijft zichtbaar, maar aan/uit noch zenderschakeling reageert niet meer; niet op de afst.bed en ook niet op de toetsen op de sat801. Alles losgekoppelt geeft hij dezelfde klachten, ergo kan hem niet uitschakelen zodra hij actief is. Geantwoord op 27-1-2015 om 17:54

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik zou de televisie direct op een sateliet kabel aansluiten en gebruiken met een CI module

      de 2e TV kunt u met de SAT801 verbinden en ook daar een SAT kabel naar toe leggen. Wanneer u maar 1 kaart heeft zult u de kaart moeten meenemen of een 2e kaart bestellen.

      De combinatie met bepaalde UHD TV's en SAT ontvangers werkt nog niet goed, maar wellicht is daar binnenkort wel een oplossing voor, dus nog een paar weken wachten kan ook de oplossing zijn. Geantwoord op 28-1-2015 om 14:47

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik zit met hetzelfde probleem. Na diverse keren met canal digitaal gebeld te hebben is dit probleem nog steeds niet opgelost. Geantwoord op 7-9-2015 om 13:30

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hier ook het zelfde probleem

      de Sat 801 loopt vast zodra de Samsung tv (JU7000L) aan/uitgaat.
      Is er al een oplossing voor?
      Geantwoord op 30-1-2016 om 14:04

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info